Честита Новата 2018 година!

„Вярата е да вярваш в това, което все още не виждаш; наградата за тази вяра е да видиш това, в което вярваш.“

Свети Августин

Посрещането на новата година е ритуал на надеждата и вярата, че бъдещето ще бъде по-добро от миналото. Като новородено бебенце, уязвимо в своята голота и невинност, предстоящите дни от живота ни имат нужда от топлите пелени на любовта ни, с която да го предпазим от студовете, в които е избрало да се роди. То има нужда от пълно с доверие търпение, с което да го люлеем до сърцето си, докато дойде време да стъпи на малките си краченца и направи първите си стъпки в живота. Има нужда и от нашата мъдрост, натрупана през годините, с която да го хванем нежно за ръчичка и да му кажем, че няма нищо страшно, когато е с нас – може да пада, да става, докато се научи да върви уверено напред и започне да споделя своето дарование и чар с останалия свят.

Пожелания за дълбока вкорененост на вярата ви в света на Невидимото, която да ви награди по-късно и с материализация на това, в което вярвате, и в света на формите!

За много нежност и грижа към себе си, когато правите първопроходството в новите територии на живота – и най-вече когато падате и ставате, учейки се на новите стъпки!

И за много мъдрост, с която като надежден родител да стоите зад своето първопроходство и да го подкрепяте с уроците, извлечени от опита в миналото!

Честита Новата 2018-та година!

Камелия Хаджийска