публикувано 16.08.2013 от Камелия Хаджийска в Предстоящи събития
 
 

Ритрийт на море в средата на септември

15-22 септември 2013

Феста Хотел Поморие Ризорт

Ако не бяха няколкото запитвания дали ще правя отново група с почивка на море, нямаше да обявя този ритрийт. Но след като получих поредното запитване (при това заедно с конкретно предложение за място – Поморие, за да можем да ходим и в езерото с калните бани), реших да обявя подобна група. Макар да я обявявам малко късно с кратки срокове за записване, все пак реших да дам възможност тази група да се случи.

Така че – заповядайте! Ако цените познанието на себе си по начина, по който това се случва в групите, които аз водя (през личните преживявания и теми на участниците в тях), както и ако обичате почивката на море с хора, които ценят същото, може би това подходящата възможност за вас. За мен лично почивката на море е най-добрия начин за директно общуване с четирите природни стихии (елемента) – огън (слънце), вода (море), земя (пясък), въздух (вятър). И когато към това се прибави и общуването с хора, които отдавна вървят по пътя на себепознанието и осъзнаването си като духовни същества, нещата стават още по-добре …

Финансовите условия за записване са: 560 лева. В тях са включени:

  • 7 нощувки, храна all inclusive, наем конферентна зала и такса семинарни занятия.
  • Всички стаи са с изглед море и няма разлика в заплащането – двойна или единична стая.
  • Краен срок за записване – 29-ти август.

За да се запишете е необходимо да преведете цялата сума за почивката до тази дата. При промяна на плановете и възможностите за участие, има възможност за връщане на цялата сума в последния момент – точните условия за анулация обаче предстои да се уточнят допълнително.

Заповядайте!

Камелия

P.S.  Условията за анулация са следните (отнасят се само до цената на хотела, т.е. таксата за участие ще бъде възстановена изцяло):

  • от 16 до 9 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита(30%)
  • от 8 до 5 дни прели датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването
  • по-малко от 4 дни или в случай на неявяване в хотела – 100% от общата стойност на пътуването.