публикувано 02.05.2011 от Камелия Хаджийска в Предстоящи събития
 
 

Една различна почивка на море в началото на лятото

5-11 юни 2011

хотел Аква Азур, курорт Свети Константин и Елена

Обичам да ходя на море в самото начало на лятото – когато слънцето не е толкова прежурящо и все още няма твърде много хора наоколо. Свежестта на морето тогава има различно качество. Различно качество има и почивката, която предлагам сега на вашето внимание. Тя дава възможност не само да се печем на плажа и да се разхождаме, но и да се грижим за душата си и да общуваме с нови хора със сродни интереси. Тя е продължение на нашия общ проект с моя колега Веселин Михайлов за „алтернативни почивки“, които съвместно провеждахме от две години насам, но този път ще има само един водещ – аз, и една малко по-различна концепция за програмата. Това, което остава непроменено, е нагласата ми да правя и да предлагам този вид почивка, на която аз самата бих отишла с удоволствие – и на тоя етап бих могла да я нарека просто „по-различната почивка“.

Това, за което става дума, е, че освен традиционната почивка на море ще има възможност и за психологическа работа с душата ни. Става дума за свързване с по-дълбоките пластове на душевното – там, където е истинският източник на радостта и вдъхновението в живота ни. Начинът, по който това ще става, е като споделям с участниците опита, който с годините съм натрупала от групите за себепознание и личностно развитие, които водя, но в дадения случай – в една малко по-различна и пригодена за съчетаване с ходене на плаж и почиване форма. Това споделяне, както обикновено, ще преминава през личния опит и преживявания на участниците  – най-ценното място, където опита на един човек може да се срещне с опита на друг човек. Другата много важна ценност на този вид почивка са хората, т.е. вие. Тъй като тя събира на едно място различни хора със сродни интереси, именно общуването с тях се превръща в един от основните източници на забавление във времето извън работата с мен в залата.   С други думи, ще има ходене на плаж, съчетано с групова работа на закрито (в зала) с моя метод на психологическа работа, който наричам „психодрама в полето на знанието“, и общуване … преди, по време и след планираните активности от програмата – който, когато поиска и само, ако поиска – нищо не е задължително, но е изкусително:)

Мястото на провеждане е четиризвездният уелнес хотел Аква Азур в курорта Свети Константин и Елена. Спрях се на него, защото неговото разположение е наистина прекрасно – близо както до гора, така и до морския бряг и предлага всички екстри, които един такъв хотел може да предложи: спа-център, вътрешен и външен басейн, фитнес зала, сауна. Стаите са с изглед към морето, а пътят до него е на около 150 метра от хотела. За повече информация и снимки от хотела посетете неговия сайт: www.aquaazur.com

Цената за участие е 495 лева. В нея е включено:

  • 7 нощувки – двойна стая, изглед море
  • храна all inclusive
  • ползване на басейн
  • ползване на конферентната зала
  • цената на занятията с мен.

Ако предпочитате да бъдете в единична стая, доплащането е 95 лева.

Ако предложението ви хареса – заповядайте! Тъй като организацията на тази „по-различна почивка“ малко закъсня във  времето, а мястото, където резервирах местата, се радва на много голям интерес, крайният срок за записване е съвсем скоро – 29 април. Ще бъда благодарна, ако споделите информацията с приятели!

За да се запишете, ще трябва  да платите капаро в размер от 300 лева.

Максимален брой участници – 20 човека.

Поздрави,

Камелия Хаджийска