публикувано 21.11.2014 от Камелия Хаджийска в Воинът на светлината
 
 

Истинското желание

„Когато една значителна група от хора изберат свободата и любовта вместо ненавистта към себе си и разрушението, това ще се прояви в материалната реалност и Земята ще откликне. Тя е чувствителна към това, което става вътре в хората и реагира на вашите вътрешни движения.“

Памела Крибе

Воинът на светлината се свързва със силата си, когато си спомни причината, заради която е дошъл на Земята – да я направи по-хармонично място на живеене. И понеже той знае, че хармонията вън от него започва с хармония вътре в себе си, той е много буден към всяко вътрешно състояние, в което той осъжда или отхвърля нещо в себе си. Той знае, че всяко осъждане води до отхвърляне, всяко отхвърляне води разделение, всяко разделение води до конфликти и борби.

Затова воинът на светлината много внимателно следи за всякакви мисли, които пораждат осъждане и самоосъждане. Ако забележи нещо, което не харесва у себе си и у другите, той се опитва първо да го разбере. Той знае, че зад външната фасада се крие нещо друго – зад агресията стои страха, зад гнева – болката от нараняването, зад манипулациите – слабостта, зад грешките – незнанието и липсата на опит, зад желанието за власт – нуждата от любов. Затова той замества осъждането с желание за разбиране. И когато разбере истината, се появява и решението. Защото разбирането не означава приемане. То е акт на промяна чрез творчество и мъдрост.

„Истинското ви желание е не да имате власт, а да бъдете истински креативни. Истинското творчество означава да сте във връзка с вашата собствена Божественост. Тъй като вие сте Божествени същества, независимо дали правите нещо или не, вие винаги създавате някакъв вид реалност. Творчеството е вашата истинска природа. “ Памела Крибе

Когато воинът на светлината си спомни своето истинско желание, той не се отказва от своите земни желания за споделена любов, за вдъхновяваща работа или нещо друго. Той продължава да търси своите начини да ги постигне, но препятствията, които среща по пътя си, не го разстройват. Не го разстройва забавянето или липсата на нещо. Той знае, че истинското му желание е да бъде творец на Земята и да трансформира енергиите на негативността вътре в себе си.

Камелия

Още по темата: