публикувано 15.05.2013 от Камелия Хаджийска в Предстоящи събития
 
 

Една по-различна почивка в началото на лятото 8-15 юни, 2013

Приморско

http://www.prestige-city.com/images/gallery/Prestige%202%20-%20Gallery/05.jpg

Вече стана традиция да организирам групи в началото на лятото, в които да съчетавам почивката на море със семинарни занятия в зала. Така  имаме време за плаж сутринта и ранния следобед, а в късния следобед започва работата в група, която водя и която е посветена на себепознанието и личностното развитие. От опита си досега вече знам, че най-ценното нещо в подобен вид почивки са хората, които те привличат и атмосферата, която общуването между тях поражда. Това е и основната причина да продължа да го правя – аз истински се наслаждавам на това общуване – както в залата със семинарните занятия, така и извън нея.

Този път изборът ми се спря на Апарт-хотел Престиж Сити в Приморско. Той се намира в непосредствена близост до морския бряг и плажа и същевременно е достатъчно отдалечен от другите хотели. Тъй като не е традиционен хотел, а сграда с апартаменти, двойните и единичните стаи са част от един двуспален апартамент с общ хол. Едната спалня е с две отделни легла, а втората спалня с голямо двойно легло, като всяка от тях разполага с отделна баня. С други думи, холът към стаите може да го броим като бонус. При семейни двойки има възможност за настаняване и в едностаен апартамент. Въпреки че лично не познавам битовите условия на това място, се доверявам на препоръките на туристическата агенция, с която работя, както и на отличните си спомени от широката и просторна плажна ивица там.

Ако усетите, че това е подходящия за вас начин да започнете летния сезон, заповядайте. Това са финансовите условия, които ще ви помогнат да вземете решението си:

Цената за участие е 480 лева. В нея е включено:

  • 7 броя нощувки, двойна стая
  • храна – all inclisive
  • такса участие в семинарните занятия

 

 

Ако искате настаняване в единична стая, доплащането варира от 80 до 120 лева в зависимост от броя настанени хора в апартамента . За резервация на участие капарото е 300 лева, като крайният срок за записване е 25 март.

За записване се свържете с мен на тел. 0898 710030 или и-мейл: ka_hadjiiska@yahoo.com

Заповядайте,

Камелия